Lite om mitt bildskapande

Välkommen hit!

selfie-1-text

 

Med mina bilder försöker jag skapa en känsla hos betraktaren, snarare än ren avbildning. Jag vill uppmärksamma det fantastiska och vackra i vår värld – som kontrast till den ojämlika och våldsamma värld vi lever i idag.

Naturen är den plats där jag finner lugn och ro – en plats för återhämtning och reflektion. Med kameran som sällskap under mina strövtåg i närområdet, upplever jag naturens många olika skepnader och ljusets skiftningar.

Bland tekniker jag använder kan nämnas kreativ oskärpa, ICM (medveten kamerarörelse), dubbel-exponering, selektiv fokus liksom kreativ digital bildbehandling.

Välkommen att botanisera bland mina bilder!

 

Beställning:

Är du intresserad av att köpa en bild kan du skicka ett meddelande till mig via kontaktformuläret här nedanför.

Prislista hittar du här.

 

/Katarina